nieuwe creditkaart
Door: rasmoes
Blijf op de hoogte en volg radmer
17 Maart 2000 | Thailand, Bangkok
ja na gisteren een briefje te hebben getikt ben ik hier nu al weer.
wel vanuit een andere plaats namelijk zoals bovenstaand vermeld bangkok.
nou zoals ik al eerder zei lig ik een beetje achter op het schema vandaar dat ik nu deze twee brieven zo vlak achter elkaar schrijf.
na deze brief zijn jullie dan ook weer tip top op dehoogte.. ja dan kunnen we zelfs een beetje in de toekomst kijken want ik zit hier in thailand namelijk 6 uurtjes in het vooruit... hoho .. nee niet dat ik in een bus ofzo tegen het vooruit zit maar ik bedoel dat de tijd meer dan 6 uur vooruit is dan in nederland.. dus als jullie dan lezen wat ik om 15:00 heb gedaan kan het zijn dat het nog 15:00 moet worden in nederland.
maar goed ik kan wel weer een heel intresant verhaal gaan houden maar dat doe ik wel weer als ik thuiskom van deze vakantie... ik moet tenslotte ook niet alles vertellen.. nou ja wel alles wat met deze reis te maken heeft maar niet alles wat niks met deze reis te makem heeft.. ja weer leker gecompliceerd allemaal.. ik praat me eigenlijk een beetje vast door zo ingewikkeld te doen dan moet ik me daar weer op een nog ingewikkeldere manier zien uit te lullen zodat ik het op het laatst zelf ook niet meer snap.. nou laat ik maar snel beginnen met het schrijven wat me hier allemaal gebeurd is in het verweggiestan gebied.. ik ben hier nog wel een tijdje in bangkok dus heb ik mooi even de tijd om deze brief nummer 31 in elkaar te flansen voordat ik naar koh phangan ga... ja jongens vanavond en vanacht moet ik weer in een bus doorbrengen en morgen om een uurtje of 11.00 sta ik op een tropisch eilandje als alles volgens plan verloopt.
nou ik zal de alweer wat afgekoelde radiatorverf uit de kast halen en beginnen met waar ik gebleven was en dat was met dag 120 de 14e van maart 2000 ik zat toen in de bus van nong kai naar bangkok naast een mooi laosenees meisje.. na een niet al te beste nacht kwam ik om een uurtje of 06:28 in bangkok aan.. ja ik reisde weer alleen want WMW waren nog in venitiane in LAOS
na aangekomen te zijn eerst effe wat drinken en daarna nog wat eten en toen eens even kijken waar ik heen moest.. dus de map er effe bij en zodoende wist ik waar ik heen moest.. al was ik wel een klote eind van mijn bestemming a.. ja bangkok is een beetje groter dan een gemiideld boerenkinkeldorp in de achterhoek.. mischien was het wel beter om eerst maar even mijn nieuwe creditkaart op te halen en daarna op zoek naar een guesthouse( PAUZE )